Expertise


Lawyer’s Lawyer

Vanwege ons academisch fundament gekoppeld aan praktijkervaring beschikken wij over bijzondere kennis van het technisch vennootschapsrecht. Deze kennis stellen wij graag beschikbaar, ook als wij niet direct betrokken zijn bij een zaak.

 

 
‘De argumentenfabriek’

Deze term verwijst naar een bijzondere dienst van ons kantoor.

Niet alleen andere advocaten doen een beroep op ons; ook internationale cliënten en grote ondernemingen weten ons te vinden. Wij geven technisch advies en second opinions, en verschaffen argumenten in zaken die door andere advocaten of kantoren worden behandeld. Dat doen we vaak op de achtergrond. Als dat de zaak dient, kan onze betrokkenheid worden vermeld.

 

Wanneer interessant?

Onze argumentenfabriek komt in beeld als uw zaak complex is, specifieke expertise vereist en gebaat is bij sparren of meedenken. In zulke situaties bieden wij onze unieke expertise van het ondernemingsrecht aan. Wij hebben advies- en proceservaring op hoog niveau waar het gaat om aandeelhouders en geschillen, de (her)structurering van ondernemingen, bijzondere transacties en bedrijfsopvolging. Onze wetenschappelijke achtergrond legt het nodige gewicht in de schaal.

 

Wat wij leveren:

Uw relatie met uw cliënt staat voorop. Wij blijven op de achtergrond.

 

Wie zijn uw lawyer’s lawyers?

Bas Steins Bisschop, Maarten Schepel, Rogier Wolf en Frank van den Ingh.

Ieder met een eigen focus. Voor elke zaak de juiste adviseur.