Who we are


Our profile

U bent ondernemer. U geeft leiding aan een ondernemende organisatie. Of u bent (groot-)aandeelhouder in een vennootschap. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in ondernemingsrecht en verwante rechtsgebieden. En we zijn thuis in het bedrijfsleven, in allerlei sectoren. In Nederland en internationaal.

 

 

 

 

 

 

Topkantoor voor ondernemers

 

Wij zijn een succesvol advocatenkantoor met een mooie staat van dienst. Compact: zeven advocaten, twee hoogleraren en een toegewijde staf. En net even anders dan andere kantoren. Meer spirit, meer hart voor uw zaak, meer verve.

 

Ons kantoor is ingericht op ondernemingsrecht.

Wij bewegen ons ook op aanpalende rechtsgebieden, zoals arbeidsrecht en vastgoed, maar vooral in een ondernemingsrechtelijke context. Daar ligt onze kracht.

 

Wij investeren voortdurend in kennis.

Kennis die we graag delen via lezingen, colleges en publicaties, onder andere op onze website. Ook een scherpe business sense en een ruime branchekennis vinden we belangrijk om ons werk goed te kunnen doen.

Op verzoek van onze cliënten stellen wij ook onze modellen ter beschikking.

 

Onze lijnen zijn kort.

Onze advocaten zijn goed bereikbaar en zeer toegankelijk. Onze tarieven concurrerend en transparant. We kunnen de grote zaken aan, ook internationaal, maar we doen de kleine met even veel plezier. Want we blijven altijd nieuwsgierig.