Who we are


Social engagement

Ondernemingen die hun sociale verantwoordelijkheid serieus nemen, hebben bij ons een streepje voor. Zelf streven we daar ook naar. Want wij geloven in een gezonde samenhang tussen people, planet en profit.

 

Sociaal verantwoord ondernemerschap gaat verder dan steun aan goede doelen. Het is ook te herkennen in de beslissingen die we nemen en de zaken die we bepleiten.

 

Wij werken graag voor bedrijven die zich toeleggen op duurzame producten. Of dat nu gevestigde ondernemingen zijn of start-ups die zich nog moeten bewijzen. Met hen delen we onze kennis tegen aantrekkelijke voorwaarden. Niet om new business te scoren. Wij vinden het gewoon belangrijk.

 

Verschil Maken in de Wereld

 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen vinden wij erg belangrijk. Daarom steunen wij Amref Flying Doctors, zijn wij donateur van het Mauritshuis en nemen wij actief deel aan onderzoek & onderwijs via onze nevenwerkzaamheden in de wetenschap.

 

AMREF Flying Doctors

werkt aan een betere gezondheid van kwetsbare mensen in Afrika. Maarten Schepel is lid van de Business Club van AMREF Flying Doctors. Deze club steunt AMREF financieel en structureel. Een concreet project richt zich op verbetering van de gezondheid van vrouwen en kinderen in het dorpje Samburu, Kenia. In 2013 heeft Maarten Kenia bezocht en gezien hoe AMREF daar helpt.

 

Mauritshuis

Ons kantoor is donateur van het Mauritshuis. Hiermee steunen we het museum bij het doen van aankopen.